Over M!JN

 

Over M!JN - MarietteMijn naam is Mariëtte Heesakkers-Nijhuis

Na jaren gewerkt te hebben in de theaterwereld, werd het tijd om een nieuwe start te maken. Hierbij heb ik mijn liefde voor leer als uitgangspunt gebruikt. Om mij te bekwamen heb ik een opleiding ‘Leren tassen maken’ gevolgd. Deze heb ik in 2017 positief afgerond. Na een speciaal verzoek heb ik een tas gemaakt van een leren colbertje, die van een dierbare overledene was geweest. De tas was voor deze dochter als tastbare herinnering aan haar moeder. Met veel liefde heb ik deze unieke tas voor haar gemaakt. Daarnaast zag ik hoeveel emotionele waarde het voor haar had. Omdat dit mij zo had geraakt, wilde ik hier graag mee verder gaan.

“M!JN Tas-bare Herinnering” is de naam waaronder ik nu werk. Een tassenlabel met een verhaal. Een verhaal dat elke keer anders is. Op deze manier kan ik een troostende, helpende hand bieden, door een vertaalslag te maken naar een unieke handgemaakte leren tas. Een koesterende herinnering met emotionele waarde. En wat is er mooier dan deze emotie dicht bij je te dragen?

Ik wil jou daarbij helpen. Daarom hoor ik in een persoonlijk gesprek graag wie jouw dierbare is of was. Samen kijken wij hoe ik deze ‘Tas-bare Herinnering in een tas kan verwerken.

M!JN Tas-bare Herinnering
Een tas met een verhaal. Jouw verhaal.

 

Vertel mij JOUW verhaal