Tas-bare Herinnering

De ingrediënten:
Jij levert een persoonlijke tastbare herinnering van een dierbaar persoon aan, in de vorm van een leren jas, riemen of een ander leren item.

De uitvoering:
Ik maak er – in gezamenlijk overleg – een handgemaakte leren tas van. Met jouw dierbare items erin verwerkt. Zo heb jij jouw eigen unieke “Tas-bare Herinnering”.

 

Wim

 

Voorbeelden

Hans en handtekening

Per januari 2019 vertrek ik naar Las Vegas, om daar voor de komende 10 jaar in casino’s op te treden. Dus dat betekent dat ik veel van mijn privé spullen moet achterlaten. Tijdens het inpakken kwam ik mijn eerste gekochte leren jas tegen. Deze jas had ik gekocht van mijn eerste opbrengst als illusionist. Ja, veel herinneringen zitten hieraan. Maar helaas past deze jas mij niet meer en om hem achter te laten vind ik ook geen optie. Toen ik hoorde dat M!JN tassen, tassen maakt met dierbare herinneringen, was de keuze snel gemaakt. Ik heb nu mijn eigen M!JN tas, een tas die ik met veel plezier meeneem naar Las Vegas!

 

 

De moeder van een goede vriendin kwam te overlijden. Bij het opruimen van haar moeders kledingkast, kwam zij een rood met zwart leren colbertje tegen. Een colbertje wat haar moeder altijd veel droeg. Ze kwam bij mij met de vraag of ik dit colbertje een nieuw leven wilde geven, door er een tas van te maken. Ik heb een nieuwe leren tas gemaakt, met toevoeging van delen van het dierbare colbertje. Voor mijn vriendin is deze tas nu een koesterende herinnering met emotionele waarden. En wat is er mooier om deze emotie dicht bij je te dragen?

Rode tas - tafel

 

Tas-bare Herinnering - Riemen

Dit is een tas gemaakt voor een bruid. De riemen die op de tas zijn bevestigd, zijn riemen van haar vader, moeder, zusje en haarzelf. Haar moeder had bedacht dat, wanneer je een nieuw leven start met de man van je dromen, je het oude altijd moet blijven koesteren. Ze vroeg aan mij of ik een tas van bestaande riemen wilde maken. Een tas voor de bruid met een dierbare herinnering.

 

Van een bekende Nederlander kreeg een fan dit giletje van leer. Ze was helemaal de koning te rijk. Maar ja, zo’n giletje draag je niet elke dag. Zij vroeg aan mij of ik een tas voor haar wilde maken en dit erin wilde verwerken, zodat haar idool steeds dicht bij haar was. Ook voor haar geldt dat dit een tas is geworden met haar eigen verhaal. Een tas met voor haar belangrijke emotionele waarde.

Groene tas-tafel